Berki Krisztián

Berki Krisztián elégedettnek érzi az életét de nem boldog A lelkem változó hiszen gyerekkorom óta több sebből vérzik persze ezek mindig beforrnak erősebbé sikeresebbé legyőzhetetlenebbé tesznek. Berki Krisztián és Hódi Pamela 2017-ben szakítottak de úgy tűnik hogy szinte azóta gondot okoz számukra hogy megegyezzenek közös gyermekük felügyeletével kapcsolatban de most végre pont került az ügy végére ugyanis a bíróság kimondta hogy Berkinek havonta 80 ezer forint tartásdíjat kell fizetnie a kislány pedig 15 hetet az édesanyjával fél hetet az.


Karambolozott Berki Krisztian

Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága az utóbbi hónapokban már nagyon megromlott.

. Krisztián a lapnak elmondta néhány nappal ezelőtt. Berki Krisztián egy különösen vicces bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán a követőivel. 333k Followers 216 Following 9525 Posts - See Instagram photos and videos from a berki berkikrisztian.

Hatalmas fordulóponthoz ért Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata az izomceleb ugyanis jelenleg egy fővárosi szállodában lakik. A szem a lélek tükre és ahogy egyetlen fotón sem a lelkem sem mosolyog. A Borsnak sikerült lencsevégre kapni Berkit amint épp távozott a szállodából a kislányával.

Berki Krisztián Berki Mazsi. Habostorta Egyéb Párkapcsolat. Követőik egyfolytában várják a friss békülésről hazaköltözésről szóló.

Berkiék most újszülött kislányukkal elutaztak közösen nyaralni Natika aki az iskolát végzi nem tartott velük hátha távol a problémáktól újra egymásra találnak. Mint már megírtuk Berki Krisztián és felesége Mazsi házasságuk megmentésén dolgoznak ennek érdekében Mazsi kérésére Krisztián el is költözött közös otthonukból. Krisztián viszont nem csak a lelki hanem.

Egy korábbi Instagram-bejegyzésében pedig megmutatta hogy most nem egy hanem négy pszichológus hölgy a. Berki Krisztián elköltözött feleségétől 2022-02-14 Szerző. Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata válságba jutott de mindketten azon dolgoznak hogy megmentsék a házasságukatEhhez még egy szakember egy pszichológus segítségét is igénybe veszik.

Arról már korábban is mesélt hogy nagyon jó viszonyt ápol jelenlegi terapeutájával illetve Mazsi hatására is jobban odafigyel mentális egészségére. A házasok azóta külön is költözte de továbbra sem adják fel és megpróbálják menteni a menthetőt. Elégedettnek érzem az életem de nem tudom mi a boldogság.


Berki Krisztian Gymnastics Summer Olympics Sports Artistic Gymnastics


Berki Krisztian Uj Baratnoje Egy Nagykepu Egy Bunko Aki Azt Hiszi Hogy Mindenkit Megkaphat Fashion Sweatshirts


Cserpes Laura Berki Krisztian 2015 05 07 Like Movies Laura Movie Posters


Berki Krisztian Gymnastics Athlete Olympics


Berki Krisztian Mens Tops Tank Man Tops


Krisztian Berki Male Gymnast 2012 Summer Olympics Gymnastics


Krisztian Berki Well Dressed Men Outfit Accessories Mens Fashion


Berki Krisztian A Kozossegi Oldalan Mondta El Egyesek Miert Nem Jutnak Nagy Vagyonhoz Mirrored Sunglasses Mirrored Sunglasses Men Mens Sunglasses


Pin By Laszlo Egyed On London 2012 Olympic Champion 2012 Summer Olympics Gymnastics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel